|
:
[ 17:31 27-09-2011 | | : 1590]
, . , . , , , - , , . : - -, , . , , . , , , . . . ( ), . , ! , . , , , . : ?, ! , , , . , , 35 - , , , , : , -. - , : , ! , . - . , , . , ? . . . . - , ! ?! , , , ? ! ! , , . , , ! : . , , , , , , , , . , , . , ! - ! ! ! ! - ? . - . - , ! ! - , , . , . . , , . , , . - , , , . , , . ! , . . , , . , , . . - , , ! , , . , , , , , , : , , , ! , , - , . . , . - , , . , , , , , , . , , , : . , - , , , , . ! , , : , , . . , , . . , . - ! ! , ! , , , !, , 6? , . , - , , ? ! ! , . - , ! ? ? , . , , , . , , . , , , , , , , : . , , , - , : - , ? .- , ! ! - , ? , ? . - , ! , , ? . - , ? . , ! , . , , . , . , , , ! : , , . , . , . : . , , -, , . , , , , , , , , , , , , , . , . , , , -, . - -! , : ? - , ! ! ! , , , . , , . . ! , , , , . , : , , - , ! , , : , , . , : , , ; , , - , , . , , , . , , , , , , . , , ! , , , , , , , , . , , , . - , ! ? -, ? . , . , , . , , - . 35, , : , , , -, - . - , ! . , , , ? , , . , , , , , ( , , , ). , , -, --, , - ! ! , , . - , , ? , , , , . , , , , , . , , . , , . , , , , , . - , ! , ! , , . - ? , ! ! , ! , ( ) . , , !? ! ! , - , , , 35 , , . , . - ! - , ! -! , , ? ? , . ! , , , , , , , , . , , , . , -, , , , , .. . , , ( , , !), , , . , , . , , , , , , , , , ! (, , ). , , -, , , , , . , , , ? , , . - , ! , ! , , , , , . , , - , , , . , , - - , , ! ! , , , , , , , , , , , , , , , , , , !, , . , , , , , , , , , . , , , , .
:
- , .
-, , .
, ....
...
, - , . : . , .
, , .
!...
, , , - , , , , , , , , , , - , , - , - ,
. . ... . ... -! , ; , . , , , ....
|