|
( )
:
[ 07:16 23-08-2012 | | : 1993]
1 , , , , , , , , , ! !, !, , , . . , , , . , . . . (): ? ? (): . . : ? : ! , ! () : . . ? , . : ? ? ! ! ? : . : . . . , , . . , . , , . 2 . . , . . , , . : ? . : , ? , . ., , . (): ? : . , 9. . : . , . . : . . ( ): . , , (): . ( ): , . , ? (): . : . , . . , . ? , . : ? : , . . : . ( ) . . , ? : . . , . . : . , . . . . . ( ): , , , . . , , . ( ): , . , . ( , ): , . . ( , ): , . 3 , . . , , . . , , . (): ! ! , ? ! (): . ! ( ): , ? ! . (, ): ! ( , ) , ! , . ( , ) : ! (): ! ( , ) --. --. , , . (): ! ? : . (): , ? ? : . . , . . ( ): , 1972 , 33, -, ? . , . : ? : ? . . , . ( ): ? (, ): , ? ( ): , ? ? ? ( ): , , ! ! , ! -! ! , - , . , . : ? : . ( , ): - . , , ? : . . . . . : . . , . . . , : , ? . , . ? . . . , . : ? ? , , , , ? ( ): . -. . : ? , ? . , , . : , . . , . - ( , ): : ? ? , ? ( ) , , , , . , . . , . . . : , ? - ? , , . : . . . , , . ? : , , . : - , ? : ( ) . , . . . : , , , . ? : , , , , , ? , , . ( , ) , , . , , , . , , , . , . ( ): ? : , . , ? , . : . ? ? , - . (): , , . ( ) - . , , . , , , , , , . , . : ? : , , . . . . , , , , . , ( ) , . . . , , , , . , , , . (): . : ! . , , . . , , ? , . . , . , , , - . : , , , , . . , , , , . , . , . , , . , . , . , , . . . ( ) ? , ? 4 . , , , , . , - , , , . - (? ?) , . , (1 2), . , , , (?) . 1 (): , . . , . , , , ! 2 ( ): ! . , 1 (): ? 2 ( ): . , . 1: ? ! ? , ? 2: , - . . 1: ? ? ! 2: , , . , , , , . , , . 1: , . ! ! ! ! 2: . , . ! ! , ! ? ! , ! , , , , . ? ! , . , ! 1: , , , . - , . , . . . ( ): ! , , . ( , ): ? , . : . ( ): ! (, ): ? : ? ? , , , . ( , ): , . , ! 5 . , . , . , . ( ): ! . , . (): ! ! ? , , ? : ? : . , . , ? : : . . . ( , ): , ? . , . : . . (): ? ! (): , . () ! ! . , . : , . , , . , . . . , , , . , , , - . ( , ): ? ? ( ): , , , - . : ? ? , , , ? , . ( ) , . , , ? : ? , . , . , . , , , , . , . . , . . (): ? (): ? ( ) . . , , . : ? , . . 6 , . . . , . . ( ), , - , , - - . - , , , . (). , , . . : , ! , ! ( , ) . , - . , , , , ! : . , ( , ): , . , . ? ! , , , ! : ( ): , . , , , , , , ! - , . , , , , . ! : : , . ( - ). . , . . . . , ! , , , , , ! . . ( ): ? ? ( , , , ) , ! , ! . , - . , , , , ! . : , . , . ? ! , , , ! , , , . : ! ! ! ! ! . . . . , , . ! ! , . (, ): , ? , , , , , ! (): ! . , . , , . 7 , . : ? , , . . : , . - ? , . , ! . , , . ( ): , , . , . , . ! , , , , . , . , , . , . . , , - . , . . , . ( , ): ? . . , , . . , . , . , . . . , . , . . , ? , ! , , , . , . , , . (): , ? ? ( ): ? : -? , . . , .
:
( )
, , .
, , ....
( )
. , -, , ....
? . . , . , . . ....
. - , . . , , . ....
- . . . ., . , ....
|