|
() ( I)
:
[ 06:11 17-01-2013 | | : 3555]
. . , , . , , , . , . , , . , ?! ? , . ? ? ? , , . . ! ! . (, ) , , . - ! , , , ?! , , , ! ( ) , , ! , ! ( ) ! ! ! ? , . ! , ! , ! ! ! ! , , . ? , . ! ! () ! , ! ! , . , ! , . . , . , ? , ! () ?! , ? , . ! ! , , ? , ! ! ! () , , , . , . . - , . () , , , ? . ? , ? , ! ! ! - ? () -! , . . . , : ? ? ? () . . . ( ) . . . , , . , ? . . , ? , ? ? . , , . . . ! , . ? . . . , ? . . . , . , ? ! , , ? . . . . ? ! , . ! ! , ? - ? , , , . . , , . , ? ! ! ? ! ! . , . . . - . , . -. , -. , , . . , , 20-, , . , . , , . , . ( ) , , ! !.. , , ! -, . ! , . : , . . () . ? ? . - . . , ? , , , - () . . , . , ? . . ? ( ) . (, ) ? ( ) ? . ( ) - ! , . , , , --! () , . ? ? , ? , ? . . , . - , , , . . ( ) ? . ( ) . . ( ) ! . ( ) . () ? -! . ? ? ? -. , , . . ! -! , , , . ( ) ! ! . . ( ) ! , , , , . , , , , , - , . . . . -- . , . ! ( ) . , , . . , ? . ( ) -! . . . . . . ( ) ?! . . , ! () . . - , . , . ( ) -. . , . , . , . () ( ) -- . , , . . . . , , ? . , ? ? . . . () , ! ! , ? ( ) -! ( ) ( ) . . , -! -! ( ) . . , . , . . . . . , ? ( ) , . , , . . . , . . , . . () ! () ! (, ) ( ) , , ! ! -? . . . . ( , ). , . . . , , - . , . , , . , ! , , ! , , , ? . ---! , ! () ! ! ! ! ! . ( ) -- . ! ( ) ! . ! . . , - -!!! , ! , , ? () , ! ! , !.. ! . , , . , -! , . -. . (, ) , . . -! . . . . , , ! ( ) . , , . . . . . ( ) -? ? , . . ? , ! , . . . , , . , . , . , , . () . . . . . ! --? ?! ?! ! --! ? ?! -! . . . . . . . , ! , . () ? ? ? ( ) , ? ! , . ! ? ( ) . . : һ.
:
( )
, , .
, , ....
( )
. , -, , ....
? . . , . , . . ....
. - , . . , , . ....
- . . . ., . , ....
|