|
:
[ 19:59 20-10-2013 | | : 1603]
. . , . . , , . , . . , . , , . . . . , , . - . , , , . 5 . . . . . . . , . , , . , . . , . . . . . . . ! ? , . , . . , , . ! , - . . , . ! . . . , . , , . . . . . . . . . , , . ., , . , . , , . . . . , -, . , ?! , , , . . . . . . . - . , . . . . . , . , . . . - , , . - , . - ? ? - !, . . . . . . . , , , . . . . , , . , . , , , . . ! . . . . . . , . . , , . . . . . . . , ? , . . . . , ? , . . . . . . . . . . . , , , 40 . . , . . . , . . ! ! ! ! , , , . . . . . . . . . . . . . . , - , . . . , - ?, . . . . - -, . , , . . . , . , , . . . . . . . . . , , . . . ? - ?, . - , , . . . . . . ?, . . . ? , , . . . . . . . . . . . - ! . . . , . . . . , . . . , . . , . . . . . . . . . - , . ? ? . . . - . . . . . . , , . , , . . . - , . . - ?, . - . , . , . - , . - ? , . - , . . ? - . . . . , , . - , , ?, . - . . - ? ! - ! , . - . . , . . , . . . , . . . , . . . -. . . . . - , . . . , . . . . . . - , . . . . . , , , . - . . - , , , ? . - . . , ? . - , , . - , ? - . 5 . . . . . . . . . , . . , . . . . - , . - ? . - . ! . ? . - . . - . , ? - , , . . - , . , , . - , . . - . . . . -. . - , . - . . . . . , . , , . . , . . . . . . . . . , . , . . . , . . . . . . . , , . , . , . . . , . . ? . ? ? ?! . . . . . . , . . . . . . . . . . .
:
80- , , , , , , . . . . , , - ....
, , .
? ! ! ? .
, , , ́...
. ( ).
, . , !...
. , .
. , ....
. - , , - , . - ....
|