|
9
:
[ 03:13 26-01-2012 | | : 1077]
29. , . , . . - . . . , , . . , . , , . . - ?- , . - , ,- . . . , , - . - , ,- . . . . - , ?- , . , . , . - ?- . - . . ,- . -. ,- : - ? -,- - . -- ? - . - , ,- : - . , - , . -,- . - ?- . - . . -. . . . , . - , . , ,- . . . , . . , . , . - ! !- . . . , . -! !- . . - ! ,- . - . . . - . -,- . -! ! , . , , , . -!- . . -! ! ,- : - . . . , . . ? , . -!- , . , . . . . , : - . . . . . , , , , . . , , . , , , , , . , . - ! !- . , , . . ! , - . . . . , , . . - ! . ,- . -,- . . 3 . -! ! ,- : - ? , . , . -!- . - ! , ,- . - ,- . . -! !- . . , , - , . , . . , . . - ! ,- . - . ,- . - ! . ,- . -, ?- . -! ,- . -,- . . , . . , , . , . . . -, . ,- - . - ? , ,- . -, !- . . - ,- . - ?- . - , , ,- . . - ?- . - , . - . - . . , . . , , . . - , ?- . -, ,- . ! . - . . , , . . , , . 30. , ˨. -! . ,- , . - ? ,- - , : - ? - . ,- . -! ,- . . , , , . -. . . . ,- . , . - !- . . . , . . . , , . . , . . . - . . - ! ! ! !- . , . -! !- , . . . -! !- . . . . , , . . , . - !- . - !- . . , . , . . , , , , . , . , . , . . . - , , . , . . , , , , . , , , , . , , - , . , , . . , , . , . , , , . , , , - . . , . , - . , , . , , , . , . , - , , . . . , , - , - , , , . , , . . . , . . . , , , , . , , . - , . , . . - ?- , . -,- . . - !- . . , , . , . . , . , , . . . - ! ,- , . , : - . , . . , , , . - , ?- , , , . - . ,- , . - ,- . . - , ,- : - . . . . , - , . ? . - ! !- : - ! , . , . . . . . , . -! ?- . , - : -, ! ! . - . ,- , . - !- . . . , , . - ?- . - . ,- . . . . , , . , - , . . . . . - ! . . , . . . . . . . , . - !- . , , , . . -!- . . . -, ?- , . - ,- . , . . -! ,- . - , ?- . -, ,- . , : -, . , , . . - ?- . - ,- . . , , : -! ! . . . -!- , . . , , : - ! . , , . - ? !- . , : - ! ! ! , , , . . , . . . - ! ! ,- , . - !- : - ! ! !- . - ! ! !- . -!- , , , , , . . : - ! ! ! . . . - ,- . , , . . . . . . , , , - . , . . . . , , . , . . . , , . , . , . , , , . , , . . , , . . , . , . - , . . . , . - . . ! ! , , ! . . . . . , . , , . . . - ,- . , , . ?! . - . . , , , , . , , , . , . , , , . , . , . , . , , , . . . . . , . , , . , . , , . . . , , , . , , . , , , . - , . , . . . , . , , . . , , . , , . , . , . , , , . , -, , . , , , . , , : -! ! ! - . , , . - !!!- , . . . . . . . . . , . ! , , . . . . , . -!- , . . , , , , , , . , , . - . !- , . . - , . ! - , . , - ? . - . . . . . , , . . - . , - - , . , .
:
... , , ... ...
. . . , ....
, . , , , . . , , , , , ....
, ? . , , . , . . ....
- , . - . , , - , , , - - , !...
- , .
-, , .
, ....
|