|
13
:
[ 01:42 30-01-2012 | | : 1493]
38. -! , , . . , . . , , , . . , , , , . -! . ?- , . , , . - , . . , , - , . , , . - . -! !- : - ! . -,- : - ! -!- . - . , , . . - , ?- . , . - ?- : - ? . -,- . -! . , . , ,- . , . , , . . -, !- , . - -,- . , , . . , , , . . , , , . -. ? . , . - ?- . , , . -, ?- . - ,- , . -, !- . -! ! , ,- . , . , , . - . -, ?- , . -, ,- , . - ?- . -, , ,- . . : - , , . - !- : - , . . - ? ,- . - . , ,- . -˸!- : - , , . . -,- . - ? - . -! ,- . , . , . , , , . -, ? . -,- , . - ? - . - ?- . - , ,- , . -! ,- : - ? , ? . - ? ? , , ? -,- . - ? . , . - , ,- - . - ? ? , . . -?!- . - ,- . - !- . , . -! ?- . - ?- . - !- - . , , . , , , - , , . , , , . - , . ?!- . - ,- . , . . , . . - ?- . - ,- . - , , ,- . . - . - , ?- : - . -?- . - ! , , . - , . , . . . . , . . . , , , . - ?- - . - ,- , . -- . ,- . - ,- . , , , : -, ? - ,- . - ? ? - ,- . , . - . ,- : -? -,- : - , . -?- . - ,- . , . , . . , , . . . - !- . - ,- . , . . . ! - -,- . - ,- . -, ?- . , , . , , . , , , , . ! 39.- ! ! , . ! . ! , . , , , , , , . , . - ?- . - -. . ,- . , , , . -, ! !- . . , , . , , . , : -! - ! . -,- , . . . -- ,- . - ! . . !- . . . . . - . . , . , . . . . . . , , , . . , ! . . . - !- , , . , . -! !- . , , . . , . , , . . . - !- . , , . , , . , , . , . . -!- . , . , . . , . - ! !- . . ! . ! , , , . ? . - ! !- . - . - ! !- . . , , , . . -! !- . . . . . - ,- . . -!- . . , . -! ! !- . , . . - . -!- . , . ! ! . . ? . . . ! ! . . . . , , , . . , . , . , . . . , , . , - . . . - ! !- , , , . . . , : - - ! . . -! . ! ,- , , . . . . , . . , - . - ! ,- . , . -! , ?- . . - , . . ,- . - ?- . -. , ,- . -, ,- . -! ! ! , ,- . - ! -!- - ,- : - ! - !- . - ,- , : - , . - ,- . . . . , , . - ?- . , . , , , , . , . ! ! . - -!- , : - , . , : - 126 - - , . -, -,- : - . - ,- .
:
. , . - , ....
. .
- , , , , - 3 , ....
, . . , , , , . . - ....
. , , . , . 200. . ....
л 200. . , , , . 2ѻ , , - , . , ....
|
, , , , .
, . . , :
, , .