|
...
:
[ 17:55 11-09-2012 | | : 4458]
, , . . . , . -, . , , . . , , . , , , . , . . . , . . , . . , , , , . , . , , . . , . ... , , . . , , , . , , , . , . , . , , . . . , , , . , . . , . : - . , . . . . , , , . . . , , . . . , , , . . , , , , . . , . , , ˻, λ, û, ֻ. - , , , - . - ! , ? , . , , . , , ; , . . , . , . . . . , -. , , . , , . , , . : , . . . . , . . . . , . , , , . , , . - , . , ? ! ? ! , . ? , , ! , . - ! ! , ! , , . - , , , , . - - , , - . , , . , . - . , . - , , . , , . ! . . , . , . , . . , , . : , , . , . . . - . , , . . , , , . . . - , . , . . . , , , , . , . . , . , , . , . , , , . , , : , , . , , . . . : , , . : , , . . , -, . , . , . , . . . . . , . -, . - . . , . , -. - , . : - . : . . . , . , . . , , . , . . . . - . , . . : , . , , . . , - . . , , , . , , , . , , . , , , . . . . , ; . , , . , . -. -, . . . . . . . , . , . , , , . , . , . : , . , , . , . , . , , . . , . , . . . , . , . - , , ! -, . , . , , . , . , , , . , . , . , . -. , , , , . . . , , , . , . , , . . . . , , , , . . , , . . . . , . , , . , . , . , . , . , . . , . , . , . Blue Velvet. . - . , , . . , , . , . , , . . . , . . , . . , , , . , -. . . . . . . , . . . , . . . . . ? ? ? , , . . . , , . . . . . . . . . . . - . . . . . . . . . . . . . ? !
:
, , , , , , , , , , - , - ....
- , , - . , , . , , , - , , ....
, : . , - - , , . - , come in , - ....
, , , . ̸ , . , , , ....
. . . , . . " ". . .
. ....
|
))